Adviseren bedrijfsvoering voor nieuwe horeca exploitanten

In opdracht van Tonny Freriks managementbureau uit Someren de nieuwe horeca exploitanten vooral in de beginfase begeleiden in de totale bedrijfsvoering.

Projectdatum 1 juni 1994 - 1 november 1995
Functie Gedurende 1,5 jaar adviseren van nieuwe exploitanten in opzet en gedurende de opstartperiode.
Opdrachtgever Tonny Freriks Managementbureau en accountant in overleg met de nieuwe exploitanten

De nieuwe exploitanten van dit restaurant in Bakel begeleiden bij de totale bedrijfsvoering.

De financiële administratie is bij Freriks Managementbureau ondergebracht.

De volgende zaken zijn samen met de exploitant uitgevoerd:

  • samenstellen en calculeren menukaart;
  • samenstellen en calculeren drankenkaart;
  • samenstellen bedrijfsfilosofie;
  • samenstellen marketingplan.

Intensieve begeleiding was verder niet meer nodig, de exploitant had daarna nog geregeld behoefte aan een "klankbord".