Begeleiding verbouwing "oude vleugel" Dorpshuis Lieshout.

Met de gemeente werden in 2015 al diverse gesprekken gevoerd over de aanpassing van het “oude gedeelte” van het Dorpshuis. Bij de vorige grote verbouwing in 2013 is deze verbouwing van de vergaderruimtes en oude toiletten achter in het Dorpshuis helaas niet meegenomen. Antonis & Partners is verzocht om de verbouwing in het Dorpshuis te begeleiden.

Projectdatum 25 april 2016 - 10 juni 2016
Functie Bouwbegeleiding bij verbouwing van vergaderruimtes, toiletten, kleedruimte en kantoren.
Opdrachtgever Gemeente Laarbeek en Stichting ViERBINDEN

Alle vergaderruimtes worden volledig verbouwd. De plafonds zullen worden vernieuwd en worden voorzien van complete nieuwe verlichting. De toegangsdeuren van ruimtes vergaderruimtes 3 en 4 zullen worden verbreed, van beide ruimtes zullen de glazen tussen wanden worden dichtgemaakt. Alle wanden en kozijnen van de vergaderruimtes zullen worden geschilderd en de wanden zullen worden voorzien van stootranden. Daarnaast zal er ook nieuwe vloerbedekking worden gelegd.

De oude toiletten achter in het gebouw zullen compleet worden verbouwd. De ruimtes zullen opnieuw worden betegeld, in de linkse ruimte zullen 2 toiletten worden aangebracht. De rechtse ruimte zal geschikt gemaakt worden als kleedruimte voor de artiesten.

In de lange gang zullen nieuwe plafonds worden aangebracht en er zal Led-verlichting worden toegepast.

De bestaande toiletten zullen worden voorzien van nieuwe plafonds en led-verlichting.De hele verbouwing zal vóór 12 juni afgerond zijn omdat dan de zalen beschikbaar moeten zijn voor het Dialectenfestival.