Veel bezoekers tijdens open dag Dommelhuis in Son en Breugel

Publicatiedatum: vrijdag 25 februari 2022
Afgelopen zaterdag 19 februari maakten circa 800 mensen gebruik van de gelegenheid om tijdens de open dag eens binnen te kijken in het Dommelhuis in aanbouw. Het Dommelhuis moet straks na de ingebruikname een druk bezocht en levendig gebouw worden. Verschillende verenigingen en organisaties die gebruik gaan maken van het gebouw, maar ook de bibliotheek en het Vestzaktheater die onderdeel zijn van het Dommelhuis, moeten hiervoor gaan zorgen.

Het Dommelhuis heeft de herkenbare vorm van de voormalige Sint-Petrus’ Bandenkerk aan de buitenkant behouden. Een imposant gebouw, midden in het centrum van Son en Breugel, en eenmaal binnen, ziet men, ook nu de werkzaamheden nog in volle gang zijn, de echte metamorfose van het voormalige kerkgebouw.

Bron: De MooiSonenBreugelkrant

Veel bezoekers tijdens open dag Dommelhuis in Son en Breugel
Antonis & Partners is een onafhankelijk adviesbureau wat gespecialiseerd is in het begeleiden van beheerders en besturen van gemeenschapshuizen en culturele centra. Daarnaast heeft Antonis & Partners ruime ervaring bij het ondersteunen van gemeenten over het beheer van de gemeenschapshuizen en bij de opzet van multifunctionele accommodaties.