Aanneemovereenkomst "Den Herd naar de markt" ondertekend

Publicatiedatum: woensdag 14 december 2022
Wethouder Davy Jansen heeft op vrijdag 9 december de aanneemovereenkomst voor realisatie van een nieuw gemeenschapshuis in de voormalige Rabobank aan de Markt in Bladel ondertekend.

 Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk gaat de (ver)bouw uitvoeren. Namens het bestuur van Den Herd waren voorzitter René Heijmans en penningmeester Leo van Overbeek aanwezig bij de ondertekening.

De bouw start in het eerste kwartaal van 2023. De oplevering is voorzien in december 2024. Naar verwachting kunnen dan vanaf 1 maart 2025 alle activiteiten en verenigingen van en in het huidige Den Herd aan het Emmaplein en de Stichting muziekopleiding l’Union, de bibliotheek, de Seniorenvereniging Bladel, Visit Bladel, dagbesteding De Goei Plak, biljartvereniging D’n Opstoot en de Blaalse School in het nieuwe gemeenschapshuis aan de Markt plaatsvinden.

De komende maanden zullen gemeente en Moeskops’ Bouwbedrijf informeren over de planning van de bouwwerkzaamheden. Op www.denherd.nl/naar-de-markt kun je nu al meer informatie vinden over het ontwerp van het gemeenschapshuis. 

Bron: Gemeente Bladel

Aanneemovereenkomst "Den Herd naar de markt" ondertekend