Stichting Dorpshuis Hart van Spoordonk is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Publicatiedatum: zaterdag 5 december 2020
Antonis & Partners is door het bestuur verzocht om als procesbegeleider de werkgroepen te ondersteunen, de activiteiten te coördineren en de voortgang te bewaken. Vooral om onze expertise welke wij door de jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van gemeenschapsaccommodaties hebben opgedaan, is door het stichtingsbestuur gekozen voor onze ondersteuning. Stichting Dorpshuis Hart van Spoordonk is verantwoordelijk voor de exploitatie van de Multi Functionele Accommodaties (MFA), bestaande uit het Dorpshuis ’t Hart in de voormalige Bernadette Kerk en de nieuwe Sportzaal Spoordonk Sport.

Nieuwe voorzitter

De stichting is op zoek naar mensen die vanuit een visie en passie een goed beleid kunnen realiseren om zo een vliegende start te maken met de exploitatie.

Zij zijn namelijk bijna zover dat ze kunnen verhuizen van Dorpshuis Den Deel naar het nieuwe Dorpshuis ‘t Hart.

Om er voor te zorgen dat zij een goede exploitatie kunnen bewerkstelligen zijn zij op zeer korte termijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

De voorzitter geeft leiding aan het dagelijks en algemeen bestuur van de Stichting door vergaderingen voor te zitten en de voortgang en kwaliteit van bestuurszaken te bewaken. Bij de functie van voorzitter horen ook:

  • Het vertegenwoordigen van de stichting naar buiten toe.
  • Het zorgen voor een goede taakverdeling en onderlinge vervanging.
  • Het signaleren en oplossen van problemen of deze beleggen bij het juiste bestuurslid.

Alhoewel de huidige voorzitter bijna onvervangbaar is, zoeken zij iemand die haar plaats in kan nemen. Hij/zij zal moeten beschikken over goede communicatieve vaardigheden en affiniteit hebben met besturen. Ook een flexibele instelling en stressbestendigheid zijn eigenschappen die zeer goed van pas komen.

Investering waar je veel voor terug krijgt

Het voorzitterschap zal de eerste maanden zeker 4 uur per week kosten. Als je er die tijd in wil steken krijg jij, en heel Spoordonk, er veel voor terug. Samen met een enthousiaste groep mensen zorg je voor een leefbaar Spoordonk waarin het Dorpshuis en Sportzaal de ontmoetingsplek is voor alle culturele, sociale en sportieve activiteiten. Dat zal je als bestuurslid een enorme voldoening gaan geven.

Meld je aan

Mocht deze taak je aanspreken of wil je nog nadere informatie over de functie, schroom dan niet en stuur een berichtje naar info@antonis-partners.nl of dorpshuis@hartvanspoordonk.nl of bel 0499-872011.

Stichting Dorpshuis Hart van Spoordonk is op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Antonis & Partners is een onafhankelijk adviesbureau wat gespecialiseerd in het begeleiden van besturen van gemeenschapshuizen en culturele centra inzake het beheer. Daarnaast ondersteunen zij gemeenten bij de opzet van multifunctionele accommodaties.