Het bestuur van stichting Dorpshuis Spoordonk is op zoek naar nieuwe bestuursleden

Publicatiedatum: zondag 8 november 2020
Binnenkort wordt het nieuwe Dorpshuis in de voormalige kerk opgeleverd. Het bestuur van stichting Dorpshuis Hart van Spoordonk is op zoek naar iemand die graag contact houdt met verenigingen, huurders, sporters, etc.

Als bestuurslid ga je je bezig houden met huurderszaken.

Denk hierbij aan afspraken maken met onze gebruikers van het Dorpshuis en Sportzaal over voorwaarden en prijzen. Ben je nieuwsgierig geworden en ben jij goed in het leggen en onderhouden van contacten? 

Kortom, heb je interesse om je als bestuurslid in te zetten en ben je bereid om enige vrije tijd op te offeren, schroom dan niet om contact met ons op nemen.

Je interesse kenbaar maken kan via dorpshuis@hartvanspoordonk.nl of informeer bij Frank Hoffmans 06-51176493 (secretaris van de stichting) 

Ook is het mogelijk om te reageren via info@antonis-partners.nl. of informeer bij Hennie Antonis 0499 - 872011 (adviseur van de stichting)

Het bestuur van stichting Dorpshuis Spoordonk is op zoek naar nieuwe bestuursleden
Antonis & Partners is een onafhankelijk adviesbureau wat gespecialiseerd in het begeleiden van besturen van gemeenschapshuizen en culturele centra inzake het beheer en bij het ondersteunen van gemeenten bij de opzet van multifunctionele accommodaties.