Dorpshuis Hart van Spoordonk is nog op zoek naar enkele nieuwe bestuursleden.

Publicatiedatum: zaterdag 10 oktober 2020
Draag jij Spoordonk als zelfstandig dorp een warm hart toe en ben je maatschappelijk betrokken? Dan zijn wij op zoek naar jou !! Stichting Dorpshuis Hart van Spoordonk heeft een belangrijke sociale en culturele functie voor Spoordonk (gem. Oirschot). Verenigingen en inwoners maken gebruik van het Dorpshuis en de Gymzaal. Het Dorpshuis is laagdrempelig en wil een gezellige, centrale ontmoetingsplaats zijn voor het (plaatselijke) verenigingsleven en de inwoners van Spoordonk en omgeving.

Afgelopen jaren is er ontzettend veel werk verricht. Eindelijk zijn we nu zover dat “onze kerk” bijna klaar is met de verbouwing naar het nieuwe Dorpshuis om ook hier weer samen te komen. Medio november zal het nieuwe Dorpshuis worden opgeleverd 

Stichting Dorpshuis Hart van Spoordonk is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Dorpshuis en de nieuwe gymzaal. Op dit moment is het huidige bestuur bezig om het beleid voor de komende jaren te ontwikkelen, maar met het oog op de toekomst zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe enthousiaste en gemotiveerde bestuursleden die zich actief willen inzetten voor de Spoordonkse gemeenschap.

We beschikken over een grote groep vrijwilligers die de handjes uit de mouwen willen steken, maar we zijn op zoek naar bestuurders die met een sterke visie en passie samen met het huidige bestuur een goed beleid kunnen realiseren.

Kortom, heb je interesse om je als bestuurslid in te zetten voor “ons Dorp” en ben je bereid om enige vrije tijd op te offeren, schroom dan niet om contact met ons op nemen.

Je interesse kenbaar maken kan via dorpshuis@hartvanspoordonk.nl of informeer bij Frank Hoffmans 06-51176493 (secretaris van de stichting) 

Ook is het mogelijk om te reageren via info@antonis-partners.nl. of informeer bij Hennie Antonis 0499 - 872011 (adviseur van de stichting)

Ga samen met alle andere vrijwilligers de uitdaging aan om Spoordonk te laten groeien en bloeien !!

Bestuur Dorpshuis Hart van Spoordonk

Dorpshuis Hart van Spoordonk is nog op zoek naar enkele nieuwe bestuursleden.